Na 2,5 jaar trainerschap behaalde Frank de Boer op 5 mei 2013 al zijn derde landstitel met Ajax. Daarmee presteerde hij als trainer iets waar alleen Rinus Michels en Louis van Gaal hem in voorgingen. Na deze bijzondere prestatie portretteerde Ajax TV De Boer in 2013.

#AjaxDOC

►SUBSCRIBE NOW

►HELP US TRANSLATE THIS VIDEO

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:Na 2,5 jaar trainerschap behaalde Frank de Boer op 5 mei 2013 al zijn derde landstitel met Ajax. Daarmee presteerde hij als trainer iets waar alleen Rinus Michels en Louis van Gaal hem in voorgingen. Na deze bijzondere prestatie portretteerde Ajax TV De Boer in 2013.

#AjaxDOC

►SUBSCRIBE NOW

►HELP US TRANSLATE THIS VIDEO

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:

camisetas de futbol baratas niños by Buena calidad y bien de precio. Me llego antes de tiempo y fecha prevista de entrega.

Únete a la conversación

40 comentarios

  1. Ben nog steeds dankbaar dat De Boer in de woelige tijden van de Fluwelen Revolutie de rust wist te bewaren en met de vier titels aan een sterk financieel fundament bouwde. Daar heeft de club tot op de dag van vandaag profijt van.

    Maar naar het spel wat je in die periode zag verlang ik geen moment. Ajax heeft vaker overbruggingsjaren gehad, maar vijf seizoenen lang dat tikkie breed voetbal aanschouwen was voor iedere liefhebber hemeltergend. Lijkt gelukkig nu wel zijn plekje te hebben gevonden in de VS.

  2. Ajacieden mogen echt FdB wat meer dankbaar zijn voor zijn trainerschap. Helemaal vanwege de financiële situatie waarin Ajax zat plus natuurlijk de bestuur strijd.

  3. Eerlijk is eerlijk, het was een tijd waarin de grote clubs verschrikkelijk zwak speelden. Ajax was kampioen der armoede in deze jaren en het 1e jaar was grotendeels aan een andere trainer te danken genaamd Jol, die arme man werd met pek en veren afgedankt en nooit bedankt voor bewezen diensten. Ik heb altijd een vieze smaak in mijn mond gehad van die tijd, een tijd waarin grove fouten werden gemaakt.

  4. Oh wat een hel als coach dat eeuwige tikkies breed en terug pfff balbezit balbezit en vooral geen diepte in je spel. Een van de oorzaken samen met Blind de tikkie breed generatie (8jr geen eindtoernooi en de jeugd die massaal naar het buitenland vertrok).

  5. Mooi en inspirerend. Zijn laate zin: wij zijn nooit bezig met kampioen worden, dat moet ene gevolg zijn van wat je doet. Daar kunnen heeeeel veel emnsen nog wat van leren.

  6. Die docu's vind ik mede erg leuk om David Endt weer eens te zien… Die man ademt ook Ajax. Jammer dat hij niet meer in dienst is van de club. Goeie vent.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *