De stemmen zijn geteld! Jullie kozen er massaal voor om samen naar de wedstrijd tegen Ajax in het seizoen 2010/2011 te kijken. Een heerlijke zondagmiddag in Stadion Galgenwaard leverde de Domstedelingen destijds de drie punten op. Veel kijkplezier!

Volg ons ook op alle andere kanalen 馃憞

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Website:
TikTok:De stemmen zijn geteld! Jullie kozen er massaal voor om samen naar de wedstrijd tegen Ajax in het seizoen 2010/2011 te kijken. Een heerlijke zondagmiddag in Stadion Galgenwaard leverde de Domstedelingen destijds de drie punten op. Veel kijkplezier!

Volg ons ook op alle andere kanalen 馃憞

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Website:
TikTok:

tercera equipacion juventus by La camiseta es muy buena calidad

脷nete a la conversaci贸n

1 comentario

Dejar un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *