#StayStrongAppie #nummer34#StayStrongAppie #nummer34

equipacion real madrid bebe barata by Raoidez y se nota calidad del producto .talla perfecta segun la tabla

Únete a la conversación

37 comentarios

  1. Ik vind het trouwens heel respectloos dat mensen dit disliken en dat mensen zeggen like als je dit in 2019 kijkt, pak geen shine op dit soort dingen dit helpt sws. Je steunt hem niet met dit soort dingen, ik ben zelf niet gelovig dus ik weet niet of bidden helpt maar verzin iets wat hem kan helpen.

  2. Straks in 2020 blijf ik nog steeds aan je denken appie❤️🙏
    Over 10 jaar blijf ik nog steeds aan je denken appie❤️🙏
    Straks als ik 80 jaar oud ben blijf ik nog steeds aan je denken appie❤️🙏
    Ik zou voor altijd aan je blijven denken appie❤️🙏

  3. Ik als christen bid voor mijn islam broeder🙏dat is zoals het hoort in de wereld! Als je ziet wat mensen elkaar aandoen, bah😔en dan degene die juist een voorbeeld was voor de connectie met iedereen, maakt niet uit hoe je bent, waar je vandaan komt, wat je geloof is, of je gehandicapt bent, het maakt voor hem gwn niet uit, en dat dat het hem juist moet overkomen vind ik zo erg😞ik blijf elke dag voor je bidden, dat doe ik al vanaf dag 1 dat het gebeurde, ik wou dat die wist hoeveel liefde hij heeft verspreid en hoe dankbaar wij daar voor zijn, we missen je appie!❤️😞🙏

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *