Zoals we al in de video na Ajax – PSV beschreven is de ziekenboeg bij Ajax momenteel bomvol. In deze video zoomen we verder in op de fitheid van de Amsterdamse voetballers. Hoe kan het dat ineens Hakim Ziyech, Quincy Promes, Daley Blind, David Neres, Zakaria Labyad, Joël Veltman en Ryan Babel zoveel last hebben van blessures? VI’s Maurice Kuipers zoekt met Marco Timmer naar het antwoord en ook Erik ten Hag zegt iets over de oorzaak. Dusan Tadic is in ieder geval enorm fit, maar hij verzorgt zijn lichaam dan ook net als Cristiano Ronaldo…

Nieuw op ons kanaal? Abonneer hier:

Volg Voetbal International
| Website 🖥️
| Instagram 📸
| Facebook 📱
| Twitter 🐦Zoals we al in de video na Ajax – PSV beschreven is de ziekenboeg bij Ajax momenteel bomvol. In deze video zoomen we verder in op de fitheid van de Amsterdamse voetballers. Hoe kan het dat ineens Hakim Ziyech, Quincy Promes, Daley Blind, David Neres, Zakaria Labyad, Joël Veltman en Ryan Babel zoveel last hebben van blessures? VI’s Maurice Kuipers zoekt met Marco Timmer naar het antwoord en ook Erik ten Hag zegt iets over de oorzaak. Dusan Tadic is in ieder geval enorm fit, maar hij verzorgt zijn lichaam dan ook net als Cristiano Ronaldo…

Nieuw op ons kanaal? Abonneer hier:

Volg Voetbal International
| Website 🖥️
| Instagram 📸
| Facebook 📱
| Twitter 🐦

camiseta real madrid niño barata by Eso es muy importante. La calidad es buena y es tal cual lo presentan. Además viene en una caja que le da una presentación de importancia

Únete a la conversación

22 comentarios

 1. Paniek om niks Babel krijgt n knietje in ze'n dij,pure pech.
  Promes maakt n onnatuurlijke beweging (alá Arjan Robben) pure pech.
  Alleen Veldman heeft een spierblessure,Blind is een apart verhaal,Ziyech traint alweer dus dat viel mee.
  Van de selectie is dus alleen Neres absent want Labyad zit op de bank als iedereen fit is.
  Kortom we stevenen af op de titel mogelijk ook de beker,alleen Europees wordt het lastig maar niet onmogelijk.
  Want,wzAwzdb.

 2. Is het gegeil van VI op Ajax nog steeds niet voorbij? Van alle Nederlandse ploegen laat Ajax eerlijkheidshalve niet bepaald het beste voetbal zien en verdient de ploeg deze aandacht absoluut niet. Waar zijn de filmpjes over AZ, Feyenoord of Willem II?

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *