VoetbalPrimeur bezocht Sevn Alias, de man van de hit ‘Herres’, en sprak met hem over zijn vriend Steven Bergwijn, de rapkunsten van Quincy Promes en blikte met hem vooruit op de wedstrijd Ajax-PSV. 馃帴 Nieuw op ons kanaal? Abonneer je dan nu en mis geen enkele video meer:

Wil je meer VoetbalPrimeur? Volg ons via:
| Website 馃捇:
| App 馃摫:
| Instagram 馃摳:
| Podcast 馃攰:
| Twitter 馃惁:
| Facebook 馃摫:VoetbalPrimeur bezocht Sevn Alias, de man van de hit ‘Herres’, en sprak met hem over zijn vriend Steven Bergwijn, de rapkunsten van Quincy Promes en blikte met hem vooruit op de wedstrijd Ajax-PSV. 馃帴 Nieuw op ons kanaal? Abonneer je dan nu en mis geen enkele video meer:

Wil je meer VoetbalPrimeur? Volg ons via:
| Website 馃捇:
| App 馃摫:
| Instagram 馃摳:
| Podcast 馃攰:
| Twitter 馃惁:
| Facebook 馃摫:

camiseta futbol espa帽a by Tallaje, costuras, color, texturas casi aut茅nticas. Recomiendo esta camiseta si quieres optar por una reproducci贸n de una camiseta oficial. Volver茅 a comprar cuando quiera una igual.

脷nete a la conversaci贸n

11 comentarios

  1. Sevn ft. Promes word gewoon een straatpokoe. Promes rapt over shooters alles, zou wel gaande zijn. Laat t lukken Sevn is 2020 kan gewoon man B

  2. Alle rappende (ex)-voetballers moeten gewoon even samen een album droppen. Memphis Depay, Quincy Promes, Ryan Babel, Eljero Elia, Leroy Fer, Vurnon Anita, Mitchell Burgzorg, Venitchio Sint en Quincy Owusu Adibeye.

Dejar un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *