zaterdag 18 januari 2020
‘FC Twente wil na huurdeal met Ajax toeslaan bij Feyenoord’ | Sky Nederland
FC Twente wil Jan-Arie van der Heijden op huurbasis overnemen van Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag te melden. De centrale verdediger, wiens contract over enkele maanden afloopt in De Kuip, kan bij de Rotterdammers al enige tijd niet beschikken over een basisplaats. Trainer Dick Advocaat geeft in het centrum van de Feyenoord-verdediging de voorkeur aan Eric Botteghin en Marcos Senesi. Daarnaast kan Advocaat binnenkort weer…
#Sky_Nederland



zaterdag 18 januari 2020
‘FC Twente wil na huurdeal met Ajax toeslaan bij Feyenoord’ | Sky Nederland
FC Twente wil Jan-Arie van der Heijden op huurbasis overnemen van Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag te melden. De centrale verdediger, wiens contract over enkele maanden afloopt in De Kuip, kan bij de Rotterdammers al enige tijd niet beschikken over een basisplaats. Trainer Dick Advocaat geeft in het centrum van de Feyenoord-verdediging de voorkeur aan Eric Botteghin en Marcos Senesi. Daarnaast kan Advocaat binnenkort weer…
#Sky_Nederland

atletico de madrid camisetas by Buena calidad, talla bien y muy bonita

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *