Feyenoord heeft zondagmiddag Ajax met 6-2 verslagen in de eigen Kuip. In een historisch en enerverend duel scoorden voor Feyenoord: Robin van Persie (tweemaal), Jens Toornstra, Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Yassin Ayoub. In de krankzinnige Klassieker stonden beide ploegen bij rust al op 3-2 en maakte Feyenoord in de tweede helft definitief het verschil.De overwinning van Feyenoord hing tijdens de beginfase nog niet in de lucht. Ajax was beter en kreeg ook de betere kansen. Lasse Schöne schoot Ajax in die beginfase via een mooie vrije trap al op voorsprong: 0-1.1-1 uit het niks, mooie 2-1 Ondanks dat Feyenoord niet in de wedstrijd zat, scoorde het wel vrij snel de gelijkmaker. Jens Toornstra kreeg uit een voorzet van Steven Berghuis de bal plots voor zijn voeten. Hij haalde uit en Onana was kansloos. Door de goal kreeg Feyenoord kracht. Dat resulteerde uiteindelijk ook in de 2-1. Na een mooie aanval rondde Steven Berghuis aan de linkerkant van het strafschopgebied, in twee instanties, af.Toch weer gelijk Een minuut later maakte Hakim Ziyech wel weer gelijk in de doelpuntrijke Klassieker: 2-2. Maar voor rust liet Robin van Persie weer zijn klasse zien. Hij zette zijn ploeg uit een voorzet van Toornstra weer op voorsprong.Feyenoord loopt uit Na rust scoorde Van Persie opnieuw voor de ploeg uit Rotterdam-Zuid; dit keer liep hij een voorzet van Steven Berghuis binnen. Toen hij gewisseld werd, kreeg hij in zijn laatste Klassieker in de eredivise, terecht een staande ovatie van heel het stadion.Tonny Vilhena en Yassin Ayoub maakten het voor de tegenstanders uit Amsterdam in de slotfase nog erger. Zij maakten de 5-2 en 6-2 in dit historische duel. Scoreverloop8'   0-1 Lasse Schöne16' 1-1 Jens Toornstra31' 2-1 Steven Berghuis34' 2-2 Hakim Ziyech42' 3-2 Robin van Persie56' 4-2 Robin van Persie75' 5-2 Tonny Vilhena83' 6-2 Yassin AyoubLuister hierboven alle goals terug met commentaar van Sinclair Bischop en Dennis van Eersel.Feyenoord heeft zondagmiddag Ajax met 6-2 verslagen in de eigen Kuip. In een historisch en enerverend duel scoorden voor Feyenoord: Robin van Persie (tweemaal), Jens Toornstra, Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Yassin Ayoub. In de krankzinnige Klassieker stonden beide ploegen bij rust al op 3-2 en maakte Feyenoord in de tweede helft definitief het verschil.De overwinning van Feyenoord hing tijdens de beginfase nog niet in de lucht. Ajax was beter en kreeg ook de betere kansen. Lasse Schöne schoot Ajax in die beginfase via een mooie vrije trap al op voorsprong: 0-1.1-1 uit het niks, mooie 2-1 Ondanks dat Feyenoord niet in de wedstrijd zat, scoorde het wel vrij snel de gelijkmaker. Jens Toornstra kreeg uit een voorzet van Steven Berghuis de bal plots voor zijn voeten. Hij haalde uit en Onana was kansloos. Door de goal kreeg Feyenoord kracht. Dat resulteerde uiteindelijk ook in de 2-1. Na een mooie aanval rondde Steven Berghuis aan de linkerkant van het strafschopgebied, in twee instanties, af.Toch weer gelijk Een minuut later maakte Hakim Ziyech wel weer gelijk in de doelpuntrijke Klassieker: 2-2. Maar voor rust liet Robin van Persie weer zijn klasse zien. Hij zette zijn ploeg uit een voorzet van Toornstra weer op voorsprong.Feyenoord loopt uit Na rust scoorde Van Persie opnieuw voor de ploeg uit Rotterdam-Zuid; dit keer liep hij een voorzet van Steven Berghuis binnen. Toen hij gewisseld werd, kreeg hij in zijn laatste Klassieker in de eredivise, terecht een staande ovatie van heel het stadion.Tonny Vilhena en Yassin Ayoub maakten het voor de tegenstanders uit Amsterdam in de slotfase nog erger. Zij maakten de 5-2 en 6-2 in dit historische duel. Scoreverloop8'   0-1 Lasse Schöne16' 1-1 Jens Toornstra31' 2-1 Steven Berghuis34' 2-2 Hakim Ziyech42' 3-2 Robin van Persie56' 4-2 Robin van Persie75' 5-2 Tonny Vilhena83' 6-2 Yassin AyoubLuister hierboven alle goals terug met commentaar van Sinclair Bischop en Dennis van Eersel.

camisetas de futbol baratas para niños by las tallas no estan bien especificadas e inducen a error

Únete a la conversación

29 comentarios

  1. Waarom noemen ze de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord toch altijd de klassieker? Onzin!! Het uitpubliek is nooit meer aanwezig, nou dan krijg je maar van 1 kant de thuissupporters in het stadion te horen en als de uitploeg scoort dan is het weer stil of je hoort onsportief gefluit of spreekkoren. Is dat het woord klassieker waard? NOS, KNVB en de clubleiding: Luister: Noem het alstublieft geen klassieker meer, maar zoiets als: The battle of the Damcity's. Dat klinkt tenminste eerlijk, maar deze battle of the Damcity's was wel spannend om te horen en om te zien.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *