Ajax wist in de Galgenwaard net zo min te scoren als FC Utrecht: het bleef 0-0.

►SUBSCRIBE NOW

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Snapchat:Ajax wist in de Galgenwaard net zo min te scoren als FC Utrecht: het bleef 0-0.

►SUBSCRIBE NOW

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Snapchat:

equipacion real madrid bebe barata by Lo recibi correctamente y con fecha anterior a la prevista,

Únete a la conversación

29 comentarios

 1. WoW ben het hier Zo erg mee eens,
  Wat een rotveld heren van Utrecht !
  Doe wat aan jullie veld, als een veld lekker bespeelbaar is heb je ook een beter wedstrijd.
  Ik denk dat Fc Utrecht echt snel een ander veld moet gaan financieren, want alleen maar blijven vullen met zand wordt uiteindelijk een zandbak.
  Dan kunnen de supporters van Utrecht volgende keer samen een zandkasteeltje bouwen hahahah

 2. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 3. Ik vind een beetje strijd prachtig Maar wat de fc flut recht ons Ajax nou al jaren voorschotelt heeft niet zo heel veel met voetbal te maken . En als ik zo'n grapje op straat uithaal , Klober ,bedoel ik , wat een schoft zeg , dan krijg ik geen kaart maar een paar weekjes op vacantie aan de Costa del Bajes . Volgende keer in de handboeien van het veld af meppen . Precies zoals ze ons gewone stervelingen ook zouden behandelen .

 4. Altijd hetzelfde gezeik met die klo…………… van Kutrecht .. Ik hoop zo dat zij ons gaan tegenhouden vanmiddag .Dan ligt vanavond de heleaanhang zich qf te trekken , want vrouwen hebben ze natuurlijk niet . Maar dat zullen onze boys toch niet laten gebeuren . Anders kunnen ze die b3ker ook in hun reet douwen . Ik ben grof , maar heb nahtmerries van dit schema gehad ..

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *