Edson Álvarez kijkt het liefst vooruit, want het afgelopen seizoen was niet altijd even makkelijk. Op sportief gebied had hij graag meer willen laten zien. Voor komend seizoen echter, is er geen enkel excuus meer, aldus de Mexicaan.

►SUBSCRIBE NOW

►HELP US TRANSLATE THIS VIDEO

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:Edson Álvarez kijkt het liefst vooruit, want het afgelopen seizoen was niet altijd even makkelijk. Op sportief gebied had hij graag meer willen laten zien. Voor komend seizoen echter, is er geen enkel excuus meer, aldus de Mexicaan.

►SUBSCRIBE NOW

►HELP US TRANSLATE THIS VIDEO

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:

donde comprar camisetas de futbol baratas by Cumple con todo, estoy satisfecho con el producto

Únete a la conversación

30 comentarios

 1. Wat mij erg opvalt is dat hij veel praat over scoren en veel goals maken.
  Volgens mij vergeet hij dat hij gehaald is als verdediger en/of verdedigende middenvelder.
  Hij zou er goed aan doen om zich in die taken belangrijk te maken.
  Laat hij eerst eens op verdedigend vlak uitblinken altijd balvast en geen nieuwe Ziyech willen zijn.
  Als ie z'n taken uitvoert gaat het goed komen.

 2. Die alvarez moet nooit meer op het middenveld te trage handelingsnelheid,net als martinez, het zijn allebij pure verdedigers.
  Tuurlijk kunnen ze wel op het middenveld spelen, maar daar wordt het spel totaal niet beter van.

 3. Schandalig dat iedere Poolse landloper of Arabische terrorist hier naar binnen kan wandelen, maar dat de vrouw en de baby van een profvoetballer worden geweigerd aan de grens.
  Good luck, Edson! ❌❌❌

 4. He came from a club and country with a total different style and mentality so he needed to adapt in his first season but I hope now in the second season he improves and makes less mistakes. The fans need to support him like SUPPORTERS are supposed to instead of behaving like classless haters like Real Madrid fans. Vamos Ajax and vamos Alvarez.

 5. Very good player might survive at clubs that play in bigger leagues however the Ajax style does not fit him.. last year Ajax missed a player that could score with headers like de ligt used to well Alvarez might be that player.. i was a big fan of schuurs people told me he is the new de ligt but honestly scuurs is a bit to kind for a defender he should move to a Italian club there they teach you to kick the player instead of the ball if you're a defender.. veldman is good player too but he won't get better.. Alvarez and schuurs have a brighter future

 6. Eerste jaar was al beter dan die van Neres of Onana dus dat belooft nog wat💪🏻❌❌❌💪🏻 dat van zn gezin was ook heavy.. Mentaal sterk strijder

 7. Ik zie veel vooral Ajax fans altijd Cynisch doen over zulke spelers en pas als ze het maken zijn ze tevreden. Als fan mag je best VERTROUWEN hebben in een speler. Anders ben je nep fan in mijn opinie. Deze jongen is basisspeler bij een land als Mexico, dan ben je zeker geen koekenbakker. Hij wordt een succes, Mark my words.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *