Hakim Ziyech trainde zaterdag voor de laatste keer op De Toekomst. Na de training ontving hij een speciaal cadeau van Marc Overmars. Daarnaast werd de Ajacied voor het laatst toegesproken door trainer Erik ten Hag die hem bedankte voor zijn fantastische jaren bij Ajax.

#WizardOfAMS

►SUBSCRIBE NOW

►HELP US TRANSLATE THIS VIDEO

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:Hakim Ziyech trainde zaterdag voor de laatste keer op De Toekomst. Na de training ontving hij een speciaal cadeau van Marc Overmars. Daarnaast werd de Ajacied voor het laatst toegesproken door trainer Erik ten Hag die hem bedankte voor zijn fantastische jaren bij Ajax.

#WizardOfAMS

►SUBSCRIBE NOW

►HELP US TRANSLATE THIS VIDEO

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:

valverdediario by Excelente camiseta y original. El pedido llegó el día que indicaron al hacer la compra. Y todo a muy buen precio. Una gran compra

Únete a la conversación

29 comentarios

  1. As a Chelsea fan, watching Ajax and their players is such a fantastic experience. There's a clear feeling that the club is a family, and that each and every person is a valued member of this family. Thank you for giving us a player in Hakim who we all know has had the best care, footballing education and experience possible in Ajax. We will take good care of him, and all our love and regards to Ajax for being such a wonderful club!

  2. Really looking forward for Hakim to be joining us in London. He destroyed us in the game at Stamford Bridge. Can't wait to see what Lampard does with him. Going to be an exciting season for Chelsea next season.

  3. Wat heb ik, net als ongetwijfeld vele anderen, toch regelmatig zitten vloeken voor de tv na weer balverlies, na weer een schot in de tweede ring. Maar toen Ziyech in de zomer toch bleef, heeft hij mijn hart meer meer gestolen dan Vertonghen, Blind, Eriksen en al die anderen. Als toppunt voor mij de 'kampioenswedstrijd' tegen Utrecht thuis, ongelofelijk. Wat gaan we je missen!

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *